Pàgines web

VIQUIPÈDIA

Entrada a la versió catalana de la Wikipedia, que inclou una breu nota biogràfica, i una bibliografia extensa de l’obra literària (comprèn els gèneres de novel·la, teatre, assaig, dietaris i memòries, còmic, obres completes, guions i traduccions) i un recull de fonts bibliogràfiques i documentals sobre la seva vida  i obra.

ASSOCIACIÓ D’ESCRIPTORS EN LLENGUA CATALANA

Informació sobre Maria Aurèlia Capmany de la base de dades d’escriptors en llengua catalana de l’AELC. Inclou una nota biogràfica, un extens recull bibliogràfic classificat per gèneres literaris, els premis que li van ser atorgats i una sèrie d’enllaços d’interès. També conté una mostra de tres fragments de la seva obra, un recull de comentaris d’obra fets per altres autors i una entrevista.

LLEGAT VIDAL-CAPMANY (URV)

El Llegat Vidal-Capmany està format per l’arxiu i el fons bibliogràfic de Jaume Vidal Alcover i Maria Aurèlia Capmany Farnés, que fou llegat a la Facultat de Filosofia i Lletres de Tarragona l’any 1991 en compliment de les disposicions testamentàries d’ambdós autors. Es pot consultar una descripció del Fons i accedir al catàleg de l’arxiu. També inclou una biografia dels dos autors, i d’Aureli Capmany i Sebastià Farnés, pare i avi de Maria Aurèlia.

LLETRA (UOC)

Informació sobre Maria Aurèlia Capmany al web Lletra sobre literatura catalana a Internet de la Universitat Oberta de Catalunya. Inclou una biografia elaborada per la doctora en Filologia Catalana Montserrat Palau, i un conjunt de referències a la xarxa sobre textos de Maria Aurèlia Capmany, comentaris sobre l’autora, bibliografies i diverses elements multimèdia.

DICCIONARI BIOGRÀFIC DE DONES

Fitxa amb informació biogràfica i bibliogràfica sobre Maria Aurèlia Capmany, elaborada per la doctora Montserrat Palau per a la base de dades del projecte DBD, impulsat per la Generalitat de Catalunya, el Consell de Mallorca i la Xarxa Joan Lluís Vives d’Universitats.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s